La botiga

Som la Pilar i l’Anna. Fa quinze anys que vam començar aquesta aventura d’obrir cada dia el Bo De Bo: un herbolari amb més de 40 anys d’història al barri del Farró.

A casa nostra les portes sempre estan obertes per tots aquells que, compradors o curiosos; vulguin conèixer els aliments, plantes, complements alimentaris i cosmètica que posem al vostre abast.

Aquells que hem triat amb cura pensant que la nostra alimentació és un dels pilars bàsics d’un estil de vida saludable. I que la manera com han estat produïts aquests aliments, els seus ingredients i la seva procedència són importants per tenir cura de nosaltres i del nostre planeta.

I seguim aquí amb la mateixa energia i ànims i amb molta  més experiència i coneixements.

Si vols cuidar la teva alimentació i et preocupa l’origen dels productes ; no saps quins aliments triar si estàs fent dieta; t’han diagnosticat una alèrgia o intolerància i et sents perdut ; has decidit passar a una dieta vegana; tens alguna dolència o malestar que t’impedeixen gaudir del teu dia a dia; estàs decidit a cuidar-te també per fora amb productes naturals…;

Nosaltres estarem encantades d’ajudar-te i assessorar-te en tot el que necessitis.

Què Trobareu?

Aliments a granel: fruits secs, llavors, cereals i llegums.

Mel

Alimentació ecològica envasada: begudes vegetals, llegums, cereals, conserves, galetes, torrades, xocolata Iogurts, ous, formatges. Verdures congelades.

Aliments sense gluten, sense lactosa, sense ou.

Tofu, seitan, tempeh, hamburgueses vegetals, Quorn, Heura.

Tes, infusions i plantes a granel i envasades.

Cosmètica natural: xampús, gels del cos, cremes hidratants, cosmètica facial, dentífrics, desodorants

Neteja de la llar: rentavaixelles, detergents , bany, neteja de terres

Complements alimentaris

No trobes el que busques? Envians un whatsapp al 615 51 20 06 o al 616 14 59 02 i tho demanem.