Anna Vilarrasa. Dietista especialitzada en alimentació saludable.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La teva privacitat és important per a mi. En aquesta declaració t’explico en detall que dades personals recull de les meves usuaris i com els faig servir. Llegeix detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. La present Política de Privacitat serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes en el Lloc Web, no sent aplicable per a aquella informació recollida per tercers en altres pàgines web, encara que aquestes es troben enllaçades pel lloc web.

MENORS D’EDAT

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests. Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar com a usuari.

PRINCIPIS A CONÈIXER

En annavilarrasa.com es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris i clients. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits i que:

  • Mai sol·licito informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.
  • Mai comparteixo informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb el teu autorització expressa.
  • Mai utilitzo ni utilitzaré les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

REGULACIONS LEGALS I RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Anna Vilarrasa Nubiola ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

  • La meva identitat és: Anna Vilarrasa Nubiola
  • El meu CIF / NIF: 46405110B
  • El meu domicili social està en Cartagena 363 ático 1a 08025 Barcelona
  • El meu correu electrònic: info@annavilarrasa.com
  • Activitat: Dietista. Alimentació saludable

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de «Usuaris de la web i subscriptors». Per al tractament de dades meus usuaris implement totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Legitimació per al tractament de TEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment. Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat. L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

PRINCIPIS QUE APLICO A la vostra informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicaré els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre vaig a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només vaig a sol·licitar-te les dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requereixo. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, et informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré la cistella i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

COM OBTINC TEVES DADES?

Les dades personals que tracte en annavilarrasa.com procedeixen de:

  • Formulari de contacte.
  • Formulari de subscripció.
  • Comentaris al bloc.
  • Formulari de venda.

TEUS DRETS QUAN ens facilites TEVES DADES

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en annavilarrasa.com estic tractant dades personals que els concerneix, o no. Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservi per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Anna Vilarrasa Nubiola deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades. Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament. Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a info@annavilarrasa.com

AMB QUINA FINALITAT TRACTE TEVES DADES PERSONALS?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Anna Vilarrasa Nubiola. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per annavilarrasa.com, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat. En annavilarrasa.com ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

  1. Formulari de contacte: Sol·licito les següents dades personals: nom, e-mail, per respondre als requeriments dels usuaris de annavilarrasa.com. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de C / Cipriano Maldonado Jiménez, Local 3F. 29740 – Torre del Mar (MALAGA) (proveïdor de hosting de annavilarrasa.com) dins de la UE.
  2. Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, cognoms, email per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Active campaign. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, has de saber que Active campaign té els seus servidors allotjats a Estats Units i per tant les dades personals seran transferits internacionalment a aquest país . Active campaign compleix amb els acords de transferències internacionals de dades i està adherit a Privacy Shield que garanteix que el tractament de les seves dades es realitza d’acord a les exigències europees en matèria de protecció de dades.En realitzar una subscripció, acceptes i consents que les teves dades siguin emmagatzemades per aquesta plataforma, amb seu a Estats Units per tal de gestionar l’enviament dels butlletins corresponents
  3. Formulari d’alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc annavilarrasa.com es requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’aquest formulari. En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, email, lloc web. Un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors. Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de C / Cipriano Maldonado Jiménez, Local 3F. 29740 – Torre del Mar (MALAGA) (proveïdor de hosting de annavilarrasa.com) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que es detalla en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. annavilarrasa.com pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de annavilarrasa.com, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de annavilarrasa.com. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de annavilarrasa.com. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.En cap cas utilitzi els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

annavilarrasa.com no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

PER QUANT TEMPS conservaré TEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació mercantil.
  • No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

A QUINA DESTINATARIS ES COMUNICARAN TEVES DADES?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractats per tercers. Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels meus serveis i han estat seleccionats atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web. Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades. Hosting: C / Cipriano Maldonado Jiménez, Local 3F. 29740 – Torre del Mar (MALAGA). Tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Anna Vilarrasa Nubiola. Plataforma web: WordPress.org, més informació a https://wordpress.org/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a l’Anna Vilarrasa Nubiola. E-mail màrqueting: ActiveCampaign, Inc., amb domicili a Chicago, Illinois, EE. UU. Més informació a https://www.activecampaign.com/ ActiveCampaign, Inc., tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió de subscripcions i enviament de butlletins a Anna Vilarrasa Nubiola. Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( «Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a annavilarrasa.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de annavilarrasa.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

NAVEGACIÓ

En navegar per annavilarrasa.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google analytics
  • Google Search Console
  • Facebook insights
  • Semrush

Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

annavilarrasa.com es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que faig servir), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades. annavilarrasa.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a annavilarrasa.com exonerant a Anna Vilarrasa Nubiola (annavilarrasa.com), de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de l’Anna Vilarrasa Nubiola (annavilarrasa.com) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Anna Vilarrasa Nubiola, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, annavilarrasa.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, annavilarrasa.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament. POLÍTICA REVISADA EL 2019.01.22

Cerrar menú
×