Menús Personalitzats

Encara que a vegades tens clar com menjar de forma saludable et poden faltar idees i organització per elaborar un menú saludable i equilibrat , adaptat als gustos i necessitats de cadascú.

Per aquests casos  és perfecte el servei de menús personalitzats: menús mensuals per a una persona, per dues o per una família.

I si ja teniu els dinars planificats en el menú escolar dels vostres fills, també podeu escollir lopció de menú de sopars adaptat als dinars escolars.

Com funciona?

A través de correu electrònic us faré arribar un qüestionari per tenir més informació dels vostres  hàbits i gustos alimentaris .

Al cap d’ una setmana us enviaré els menús, acompanyats de receptes, trucs i consells.

A través del correu electrònic ens mantindrem en contacte per resoldre qualsevol pregunta que pugui sorgir.

Estàs interessat?

Si estàs interessat en aquest servei contacta  amb mi per correu electrònic . Respondré els teus dubtes i tinformaré de les tarifes.  

Els pagaments es realitzen per transferència bancària.

Informació sobre el reglament general de protecció de dades.

Responsable: Anna Vilarrasa, essent la Finalitat: enviament de les meves publicacions així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades en les meves plataformes d’email màrqueting Active Campaign, situada als Estats Units i acollida al Privacy Shield. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades a info@annavilarrasa.com. Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.