Anna Vilarrasa Nubiola. Dietista

Especialitzada en alimentació saludable.  Treballo ajudant persones i empreses que vulguin adoptar i promoure una dieta saludable i adequada per millorar la seva salut, energia i benestar.

T’ajudo si tens ganes de donar un tomb a la teva alimentació o la de tota la família; provar nous ingredients o deixar-ne d’altres perquè no et senten bé; iniciar-te en una dieta vegana; prevenir malalties i millorar petites molèsties o tenir més autonomia en la compra i a la cuina.

Hola sóc l’Anna, dietista del Bo de Bo, la meva segona casa. Aquí he convertit la meva curiositat , anhels, dubtes, i inquietuds en experiència, informació i més ganes de seguir descobrint.

A vegades les cases es comencen per la teulada, i aquest és clarament el meu cas.

Vaig començar a treballar a la botiga pràcticament per casualitat ara farà uns 12 anys. I va ser aquí que va néixer una curiositat per l’alimentació i tot el que l’envolta:

I les ganes de conèixer es van fer cada cop  més grans i vaig decidir formar-me de manera reglada per poder fer servir aquests coneixements de manera pràctica. Posar aquesta passió per l’alimentació saludable al servei de la gent, ja que en el meu dia a dia vaig poder constatar que aquests dubtes eren també habituals entre molts dels nostres clients.

Vaig estudiar Dietètica i Nutrició a l’Escola Roger de Llúria, ja que em va agradar molt el seu enfoc “ lliure de patrocinadors, objectiu i centrat en la salut de les persones per sobre dels interessos econòmics de la indústria”.

Posteriorment he seguit la meva formació amb cursos específics sobre Alimentació Infantil (UB); Dietes Vegetarianes i Veganes (ICNS); i Fitoteràpia (Gremi d’Herbolaris de Catalunya).

Així, amb el temps he pogut acabar oferint un servei de consulta i assessorament nutricional

A la consulta d’assessorament dietètic , acompanyo totes aquelles persones que vulguin  fer el mateix camí que jo: aprendre a alimentar-se de manera saludable, amb aliments de veritat, respectuosos amb el medi ambient, estalviant temps i preocupacions .

Aquí és on m’agradaria trobar -te.

¿Parlem?

Informació sobre el reglament general de protecció de dades.

Responsable: Anna Vilarrasa, essent la Finalitat: enviament de les meves publicacions així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades en les meves plataformes d’email màrqueting Active Campaign, situada als Estats Units i acollida al Privacy Shield. Podràs exercir Els teus Drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades a info@annavilarrasa.com. Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.